مواد لازم برای کوبیده مرغ:
گوشت مرغ چرخکرده | ۵۰۰ گرم |
دنبه ی گوسفند | ۵۰ گرم |
پیاز متوسط رنده شده آبگرفته | ۱ عدد متوسط |
نمک و فلفل و زعفران | به میزان لازم |
مواد لازم برای کوبیده گوشت:
گوشت چرخکرده گوسفند | ۵۰۰ گرم |
پیاز رنده شده آبگرفته | ۱ عدد متوسط |
نمک و فلفل | به میزان لازم |
گوجه فرنگی ،جعفری،ریحان و لیموترش | برای تزئین |
طرز تهیه:
۱٫ گوشت مرغ را همراه با دنبه چرخکرده گوسفند،پیاز رنده شده و نمک و فلفل و زعران با هم مخلوط کنید و حدود ۵ دقیقه خوب ورز دهید.
۲٫ گوشت گوسفند را هم به همین ترتیب،با پیاز رنده شده آبگرفته و نمک و فلفل مخلوط کرده و کاملا ورز دهید و هر دو گوشت عمل آمده را جداگانه به مدت یک ساعت در یخچال نگه دارید.
۳٫ اکنون اول گوشت گوسفند را به سیخ بکشید و نصف دیگر سیخ را گوشت مرغ بکشید و با انگشت آن را حالت دهید.
۴٫ کباب دو رنگ را روی کباب پز بگذارید و سیخ کباب را مرتبا پشت و رو کنید تا کباب نسوزد.
۵٫ بعد از پخت کباب را در ظرف کشیده و با گوجه فرنگی کباب شده و جعفری و ریحان و لیمترش تزئین کنید.