دل فان

مدل لباس مجلسی مردانه زنانه بچه گانه عروس نامزدی کیف کفش صندل پالتو کت و شلوار ایرانی خارجی اروپایی جواهرات النگو انگشتر

دل فان

مدل لباس مجلسی مردانه زنانه بچه گانه عروس نامزدی کیف کفش صندل پالتو کت و شلوار ایرانی خارجی اروپایی جواهرات النگو انگشتر

روش های تهیه آش اماج (غذای محلی استان همدان) اش گوشت

غذاهای اصلی,اش بادمجان,اش گوشت,اش محلی,اش گوشت و بادمجان,کشک,اش کشک,روش های تهیه آش اماج (غذای محلی استان همدان),اش بادمجان سنتی,غذا با بادمجان,اش سنتی,اش بادمجان نهاوند,آموزش آشپزی,اش ایرانی

روش های تهیه آش اماج (غذای محلی استان همدان) اش گوشت

طرز تهیه: * لوبیای چشم‏ بلبلی را که از شب قبل خیس کرده‌اید با یک لیتر آب و کمی نمک روی حرارت قرار دهید تا نیم‏‏ پز شود. * عدس را اضافه کرده و بعد از آن که کمی نرم شد پیاز داغ را که با زردچوبه تفت داده‏‌اید به همراه سبزی و سیر داغ اضافه نمایید.

 

غذاهای اصلی,اش بادمجان,اش گوشت,اش محلی,اش گوشت و بادمجان,کشک,اش کشک,روش های تهیه آش اماج (غذای محلی استان همدان),اش بادمجان سنتی,غذا با بادمجان,اش سنتی,
آش اماج یکی از چندین غذای لذیذ محلی و سنتی استان همدان است. اماج درون این آش را به دو روش می‌توانید تهیه کنید که به آن‌ها پرداخته‌ایم.

مواد لازم برای ۴ تا ۶ نفر:

 اماج  یک پیمانه
 سبزی آش (تره، پیازچه)  ۵۰۰ گرم
 پیاز داغ  ۲ قاشق غذاخوری
 سیر  ۳ حبه
 عدس  ۱۵۰ گرم
لوبیا چشم بلبلی ۱۵۰ گرم
تخم ‏مرغ ۱ عدد
نمک، فلفل، زردچوبه به میزان دلخواه

طرز تهیه:
* لوبیای چشم‏ بلبلی را که از شب قبل خیس کرده‌اید با یک لیتر آب و کمی نمک روی حرارت قرار دهید تا نیم‏‏ پز شود.
* عدس را اضافه کرده و بعد از آن که کمی نرم شد پیاز داغ را که با زردچوبه تفت داده‏‌اید به همراه سبزی و سیر داغ اضافه نمایید.

* بعد از چند جوش ۲ پیمانه آب سرد ریخته و اماج را اضافه کنید مرتب هم بزنید تا اماج‏‌ها به هم نچسبند.
* بعد از ۱۰ دقیقه نمک و فلفل آش را اندازه کنید، تخم ‌مرغ را بشکنید و کم‏ کم اضافه نموده و هم بزنید تا پخته شود.

* سپس در ظرف کشیده، روی آن را با نعنا داغ تزیین کنید.

طرز تهیه اماج:

یک پیمانه آرد را با یک قاشق چای‌خوری نمک مخلوط نمایید و الک کنید.

به ۲ روش اماج تهیه می ‏شود:

روش اول:
آرد را کف سینی بریزید و با دست ‌تان که در کاسه ‏ی آب فرو برده‌‏اید روی آرد بپاشید و کف دست را روی آرد حرکت دهید.

حالا دست‌های‌تان را به هم بمالید و از خمیری که به دست تان چسبیده دانه‌های خمیری ریز و نامنظمی درست کنید به همین صورت ادامه دهید تا به اندازه یک لیوان اماج درست شود.

سپس اماج ‌ها را کف سینی بریزید و داخل فر با در باز به مدت ۲۰ دقیقه قرار دهید تا خشک شود.

روش دوم:
این روش ساده بدین صورت است که یک پیمانه آرد را با نمک ترکیب کرده در ظرفی بریزید و آب را کم‏ کم اضافه نمایید تا زمانی که خمیر به دست تان نچسبد.

سپس خمیر را با رنده درشت رنده کنید و اماج‏ هایی را که به این روش تهیه می‏‌شود با فاصله رنده کنید.

سینی را به‏ مدت ۲۰ دقیقه داخل فر قرار دهید و یا در مقابل آفتاب قرار دهید تا نیم خشک شود و در آش بریزید.

انرژی کل: ۱۳۰۰ کیلو کالری

مطالب بیشتر از سایت ما

طرز تهیه سس ورستر شایر دسر سوفله

طرز تهیه ماهی سالمون با انبه و آووکادو ماهی

طرز تهیه کیک مرغ راز زرشک پلو خوشمزه

ساندویج مرغ بریان با پنیر و گوجه فرنگی سس ساندویچ

پیتزای شکم پر با کاهو نحوه پخت پیتزا

طرز تهیه اسفناچ پلو کیک سبزیجات و پنیر

طرز تهیه کوکوی گوشت و سبزیجات کتلت سیب زمینی با گوشت

طرز تهیه مرغ با سس قارچ و مریم گلی رولت مرغ

شنسیل شتر مرغ مزه دار کردن ماهی

پخت یک قیمه نذرى خوشمزه gheimeh