دل فان

مدل لباس مجلسی مردانه زنانه بچه گانه عروس نامزدی کیف کفش صندل پالتو کت و شلوار ایرانی خارجی اروپایی جواهرات النگو انگشتر

دل فان

مدل لباس مجلسی مردانه زنانه بچه گانه عروس نامزدی کیف کفش صندل پالتو کت و شلوار ایرانی خارجی اروپایی جواهرات النگو انگشتر

لازانیا کدو و بادمجان لازانیا

آموزش آشپزی,غذای گیاهی,غذا با بادمجان,انواع لازانیا,لازانیا بدون گوشت,پنیر پارمسان,پنیر موزارلا,لازانیا سبزیجات,خوراک سبزیجات,لازانیا,غذاهای فست فود,لازانیا گیاهی,غذا با کدو,لازانیا کدو و بادمجان

لازانیا کدو و بادمجان لازانیا

بسته به اندازه ظرف ۲ – ۴ لایه را با برش های کدو و بادمجان و پنیر پوشش دهید ، لایه آخر را با خامه ترش یا ماست بپوشانید و روی آن پنیر پارمسان رنده شده بپاشید ، ظرف را داخل فر با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد  به مدت ۲۰ دقیقه قرار دهید تا پنیر روی لازانیا آب شود و بادمجان های ته ظرف کمی برشته شوند سپس به همان صورت داغ برش بزنید و به همراه سالاد سرو کنید.

آموزش آشپزی,غذای گیاهی,غذا با بادمجان,انواع لازانیا,لازانیا بدون گوشت,پنیر پارمسان,پنیر موزارلا,لازانیا سبزیجات,خوراک سبزیجات,لازانیا,غذاهای فست فود,

 

لازانیا کدو و بادمجان

 

بادمجان متوسط ۲ عدد  .  کدو سبز متوسط ۲ عدد  .  پنیر موزارلا یا پنیر پیتزا ۲۵۰ گرم

خامه ترش یا ماست ۳ قاشق غذاخوری  . پنیر پارمسان مقدار لازم  .  نمک و فلفل مقدار لازم

 

آموزش آشپزی,غذای گیاهی,غذا با بادمجان,انواع لازانیا,لازانیا بدون گوشت,پنیر پارمسان,پنیر موزارلا,لازانیا سبزیجات,خوراک سبزیجات,لازانیا,غذاهای فست فود,

 

طرز تهیه : کدو و بادمجان را پوست بگیرید و به لایه های نازک برش بزنید ، کمی نمک روی آنها بپاشید و به مدت ۱۰ دقیقه استراحت دهید تا آب اضافی شان خارج شود سپس با آب آبکشی و با دستمال کاغذی خشک کنید و داخل مقداری روغن تفت دهید تا نرم و سبک شوند ( نیازی به سرخ کردن کامل نیست ).

 

آموزش آشپزی,غذای گیاهی,غذا با بادمجان,انواع لازانیا,لازانیا بدون گوشت,پنیر پارمسان,پنیر موزارلا,لازانیا سبزیجات,خوراک سبزیجات,لازانیا,غذاهای فست فود,

 

داخل ظرف پیرکس را کمی چرب کنید ، یک لایه بادمجان ته ظرف قرار دهید و روی ان مقداری نمک و فلفل بپاشید سپس مقداری پنیر موزارلا یا پنیر پیتزای رنده شده روی آن بپاشید ، لایه بعدی را با برش های کدو پوشش دهید و روی ان مجدد کمی پنیر قرار دهید.

 

آموزش آشپزی,غذای گیاهی,غذا با بادمجان,انواع لازانیا,لازانیا بدون گوشت,پنیر پارمسان,پنیر موزارلا,لازانیا سبزیجات,خوراک سبزیجات,لازانیا,غذاهای فست فود,

 

بسته به اندازه ظرف ۲ – ۴ لایه را با برش های کدو و بادمجان و پنیر پوشش دهید ، لایه آخر را با خامه ترش یا ماست بپوشانید و روی آن پنیر پارمسان رنده شده بپاشید ، ظرف را داخل فر با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد  به مدت ۲۰ دقیقه قرار دهید تا پنیر روی لازانیا آب شود و بادمجان های ته ظرف کمی برشته شوند سپس به همان صورت داغ برش بزنید و به همراه سالاد سرو کنید.

 

 

مطالب بیشتر از سایت ما

نودل مرغ و بادام زمینی نودل

پاستای مرغ و سبزیجات پاستای سبزیجات

ماکارونی قالبی طرز تهیه ماکارونی قالبی

ماکارونی دمی ایرانی دم کردن ماکارونی

پاستا پروانه ای پنیری پاستا

لازانیا لقمه ای پنیری سس ماکارونی

لازانیا با گوشت چرخ کرده سس سفید

اسپاگتی با گوشت قلقلی اسپاگتی

رژیم لاغری – 4 کاهش وزن

رژیم لاغری – 3 کاهش وزن