دل فان

مدل لباس مجلسی مردانه زنانه بچه گانه عروس نامزدی کیف کفش صندل پالتو کت و شلوار ایرانی خارجی اروپایی جواهرات النگو انگشتر

دل فان

مدل لباس مجلسی مردانه زنانه بچه گانه عروس نامزدی کیف کفش صندل پالتو کت و شلوار ایرانی خارجی اروپایی جواهرات النگو انگشتر

طرز تهیه دمپخت میگو میگو

میگو,سرخ کردن میگو,میگو سوخاری شده,سوخاری کردن میگو,غذا با میگو,خوراک میگو,غذاهای اصلی,پختن میگو,میگو پفکی,میگو سوخاری,سوخاری,میگو سوخاری فرانسوی,شاه میگو,میگو ترد,طرز تهیه دمپخت میگو,طبخ میگو,آموزش آشپزی

طرز تهیه دمپخت میگو میگو

طرز تهیه : میگو ها رو پاک کنید و رگ کمرشون رو دربیارید و بشویید. برنج و ماش رو از قبل کمی خیس کنید و ماش رو جدا بپزید. ۲ تا از پیاز ها رو سرخ کنید و به اونا میگوها رو اضافه کنید و برای ۵ دقیقه تفت بدید و پودر لیو عمانی و ادویه ها و نمک رو بزنید و حرارت رو خاموش کنید. ماش رو جدا بپزید. ۱ عدد پیاز دیگه رو سرخ کنید و ماش رو به اون اضافه کنید و تفت مختصری بدید . روی اون کمی آب بریزید نمک اضافه کنید و برنج رو به حالت کته دم بدید. مایه آماده میگو رو روی کته بذارید و اجازه بدید تا برنج دم بیاد و موقع کشیدن با پلو مخلوط کنید. طرز تهیه سس: سیر رو تفت بدید و گشنیز و فلفل رو اضافه کنید و کمی تفت بدید. روی سبزی کمی آب بریزید و بذارید تا بپزه. تمر هندی رو توی یه کاسه بریزید و آب جوش روی اون بریزید و بهد اونو چنگ بزنید تا شیره اون در بیاد و از صافی رد کنید و به سبزی اضافه کنید و بذارید تا سس غلیظ بشه و موقع سرو روی دم پخت بدید. *** نکات *ادویه ها شامل ادویه کاری, پلویی و زردچوبه و فلفل سیاه است. *این غذا مربوط به کشورهای عربی حوزه خلیج فارسه!

میگو,سرخ کردن میگو,میگو سوخاری شده,سوخاری کردن میگو,غذا با میگو,خوراک میگو,غذاهای اصلی,پختن میگو,میگو پفکی,میگو سوخاری,سوخاری, مواد لازم برای ۳ تا ۴ نفر :

 میگو  ۲۰۰ گرم
 برنج  ۳ پیمانه
 ماش  تقریبا ۱ پیمانه
 پیاز  ۲ تا ۳ عدد
 ادویه ها  ۱ قاشق سوپخوری
پودر لیمو عمانی ۱ قاشق سوپخوری
نمک و روغن به میزان لازم

مواد لازم برای سس :

 سیر له شده  ۳ تا ۴ حبه
 روغن زیتون  ۲ قاشق سوپخوری
 گشنیز خرد شده  ۵ تا ۶ قاشق سوپخوری
 فلفل قرمز  به میزان لازم
 تمر هندی بدون هسته  ۱ پیمانه

طرز تهیه : میگو ها رو پاک کنید و رگ کمرشون رو دربیارید و بشویید. برنج و ماش رو از قبل کمی خیس کنید و ماش رو جدا بپزید. ۲ تا از پیاز ها رو سرخ کنید و به اونا میگوها رو اضافه کنید و برای ۵ دقیقه تفت بدید و پودر لیو عمانی و ادویه ها و نمک رو بزنید و حرارت رو خاموش کنید. ماش رو جدا بپزید. ۱ عدد پیاز دیگه رو سرخ کنید و ماش رو به اون اضافه کنید و تفت مختصری بدید . روی اون کمی آب بریزید نمک اضافه کنید و برنج رو به حالت کته دم بدید. مایه آماده میگو رو روی کته بذارید و اجازه بدید تا برنج دم بیاد و موقع کشیدن با پلو مخلوط کنید. طرز تهیه سس: سیر رو تفت بدید و گشنیز و فلفل رو اضافه کنید و کمی تفت بدید. روی سبزی کمی آب بریزید و بذارید تا بپزه. تمر هندی رو توی یه کاسه بریزید و آب جوش روی اون بریزید و بهد اونو چنگ بزنید تا شیره اون در بیاد و از صافی رد کنید و به سبزی اضافه کنید و بذارید تا سس غلیظ بشه و موقع سرو روی دم پخت بدید. *** نکات *ادویه ها شامل ادویه کاری, پلویی و زردچوبه و فلفل سیاه است. *این غذا مربوط به کشورهای عربی حوزه خلیج فارسه!

مطالب بیشتر از سایت ما

روش های تهیه آش اماج (غذای محلی استان همدان) اش گوشت

طرز تهیه سس ورستر شایر دسر سوفله

طرز تهیه ماهی سالمون با انبه و آووکادو ماهی

طرز تهیه کیک مرغ راز زرشک پلو خوشمزه

ساندویج مرغ بریان با پنیر و گوجه فرنگی سس ساندویچ

پیتزای شکم پر با کاهو نحوه پخت پیتزا

طرز تهیه اسفناچ پلو کیک سبزیجات و پنیر

طرز تهیه کوکوی گوشت و سبزیجات کتلت سیب زمینی با گوشت

طرز تهیه مرغ با سس قارچ و مریم گلی رولت مرغ

شنسیل شتر مرغ مزه دار کردن ماهی